CULTUUR

Een kijkje in onze huiskamer


Samen uit, samen thuis

Bij LABEL51 is het team de sleutel tot succes. Dit realiseren we door elkaar te helpen waar nodig, vriendelijk met elkaar om te gaan en samen activiteiten te ondernemen. Zo kijken we allemaal uit naar ons dagelijkse potje tafelvoetbal, onze wekelijkse vrijdagmiddag borrel en onze georganiseerde team-uitjes. Eén team, één taak!

“If you want to go fast, go alone, if you want to go far, go together”


Klantgericht

Onze fijne communicatie wordt direct vertaald in de omgang met klanten, we staan open voor vragen, denken mee waar nodig en zetten we net dat stapje extra om passende oplossingen te bieden.
SFEERBEELD_-_CULTUUR


Doelgericht

Bij LABEL51 hebben we allemaal hetzelfde doel voor ogen, waar iedereen volledig voor gaat. We zijn niet bang om ideeën uit te werken en nieuwe kansen pakken we graag met beide handen aan. Successen moet je vieren, dus op behaalde overwinningen wordt geproost!

“ Je kunt de ladder van succes niet beklimmen met je handen in je zakken”Ontwikkeling

De flexibiliteit draagt bij aan de persoonlijke groei van onze collega’s. Bij LABEL51 wordt elke dag kei-hard gewerkt aan persoonlijke doelen die bijdragen aan de ontwikkeling van ieder individu. Dit gaat met vallen en opstaan, maar we draaien er niet omheen en leren ervan. Vallen is niet erg, blijven liggen wel.

“ Kennis is macht, maar kennis delen is kracht”


Flexibel

LABEL51 is een snel groeiend bedrijf, waar continu veranderingen doorgevoerd worden. Dit vraagt om flexibiliteit en aanpassingsvermogen van onze family members, die net zo hard mee groeien. Flexibiliteit is een rekbaar begrip, we helpen elkaar waar nodig, maar zetten het ook in om out-of-the-house te denken. Dankzij onze wendbaarheid zijn we voorbereid op de toekomst.